Φλατ πέδιλα: Άνεση και στιλ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φλατ σανδάλια δίνουν στιλ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας κι έτσι δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε για κάθε look σας, πρωί και βράδυ. Ακόμη κι αν έχετε αδυναμία στα κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την άνεση των φλατ, ειδικά τις μέρες που το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο.

Τα πέδιλα που συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σας αυτή την εποχή, φοριούνται κάθε στιγμή της μέρας και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πιο στιλάτα σύνολα.

Φλατ πέδιλα: Άνεση και στιλ-1

Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε τα φλατ σανδάλια σας με mini skater φούστες, jumpsuits και playsuits, μοντέρνα σορτς και ζιπ κιλότ, όπως και με μονόχρωμα ή printed φορέματα σε διάφορες γραμμές και μήκη. Τα σχέδια που θα ανακαλύψετε σε βιτρίνες, ράφια και σε online shops είναι πολλά κι έτσι θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό ζευγάρι, που θα αναδείξει το στιλ σας και τις εμφανίσεις σας. Φορέστε σανδάλια με λουράκια και τρουκς, κορδόνια που δένουν ψηλά ή χαμηλά στον αστράγαλο ή λεπτά φερμουάρ.

Ανακαλύψτε εδώ 16 φλατ πέδιλα, που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την εποχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή