Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eίναι σημαντικό να καταφέρνεις με μία κίνηση να τελειοποιείς την εμφάνιση της επιδερμίδας σου και ταυτόχρονα να την προστατεύεις από ό,τι πιο επικίνδυνο: την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα αντηλιακά σώματος σε μορφή λοσιόν, γαλακτώματος, αφρού ή σπρέι δημιουργούν μια ασπίδα στο σώμα, για να προστατεύσουν τις πρωτεΐνες νεότητας του δέρματος, αφήνοντάς το απαλό. Επιπλέον, περιέχουν εξελιγμένα αντιγηραντικά φίλτρα, που δεν αφήνουν λευκά ίχνη και ενυδατώνουν εντατικά.

Στοχευμένη δράση

Οι νέες συνθέσεις αντηλιακών περιέχουν αποτελεσματικά φίλτρα, που με συνδυασμένη δράση παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι προστατεύουν πλέον και από τους επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (ακριβώς όπως οι νέες ενυδατικές και αντιγηραντικές κρέμες) και αντανακλούν τη UVA/UVB ακτινοβολία, εμποδίζοντας να διαπεράσει την επιδερμίδα. Το ελαφρύ πλέγμα τους αφήνει το δέρμα να αναπνέει, με αποτέλεσμα να προλαμβάνονται τυχόν ερεθισμοί και αλλεργικές αντιδράσεις.

Τεχνολογία wet or dry

Οι τεχνολογίες των αντηλιακών σώματος έχουν αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να επιτρέπουν την αποτελεσματικότητά τους τόσο σε βρεγμένη όσο και σε στεγνή επιδερμίδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αδιάβροχη και υδατοαπωθητική σύνθεση του Fluide Solaire Wet or Dry Skin της Biotherm, που παρουσιάζει 50% περισσότερη αποτελεσματικότητα από ένα κλασικό γαλάκτωμα όταν εφαρμόζεται σε βρεγμένη επιδερμίδα. Πολύ απλά γιατί ένας συνδυασμός συστατικών (πηκτωματογόνοι παράγοντες και πολυμερή) δεν αφήνουν τη σύνθεση να γαλακτωματοποιηθεί από το νερό. Στην ίδια λογική βασίζεται η WET τεχνολογία του Vichy Idéal Soleil Milk-Gel και η τεχνολογία AQUA SKIN του Carroten Wet Skin Fresh Mist.

Υφές νέας γενιάς

Με διαφορετικές υφές, ώστε να ικανοποιούν όλα τα γούστα – κάποιες από αυτές, μάλιστα, με μία υποψία ιριδισμών στη σύνθεσή τους, για να προσφέρουν ταυτόχρονα το εφέ ανάλαφρα μαυρισμένης επιδερμίδας–, τα αντηλιακά νέας γενιάς είναι ακαταμάχητα. Όλα τους ρευστοποιούνται όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα (second-skin), πετυχαίνοντας ομοιογενή κατανομή των φίλτρων και βέλτιστη προστασία. Απλώνονται εύκολα και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση ακόμα και μέσα στην πόλη, αφού δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Οι airless συσκευασίες, κυρίως στα σπρέι, εξασφαλίζουν ομοιόμορφο, συνεχή ψεκασμό και εύκολη εφαρμογή.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-1

Αντηλιακή λοσιόν σώματος Bronze Goddess Sun Indulgence SPF 30, Estée Lauder.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-2

Αντηλιακή λοσιόν Reparative Body Lotion SPF 30, La Mer, Attica Golden Hall.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-3

Αντηλιακό γαλάκτωμα Sun Control Body Exposed SPF 50, Lancaster.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-4

Αντηλιακό γαλάκτωμα Fluide Solaire Wet or Dry Skin SPF 30, Biotherm.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-5

Αντηλιακό γαλάκτωμα/τζελ Idéal Soleil SPF 50, Vichy, στα φαρμακεία.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-6

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος με θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη SPF 30, Apivita Suncare, στα φαρμακεία.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-7

Αντηλιακό γαλάκτωμα σπρέι SPF 50 Dry Touch, Solène.

Ομορφιά: Αντηλιακά σώματος-8

Αντηλιακό σπρέι Wet Skin Fresh Mist SPF 30, Carroten.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT