Ενισχύεται το δίκτυο υγείας της Ιnteramerican

Ενισχύεται το δίκτυο υγείας της Ιnteramerican

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση της στον τομέα ασφάλισης υγείας ισχυροποιεί περαιτέρω η Interamerican, προσθέτοντας στο δίκτυο υγείας το «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» και τις κλινικές του ομίλου «Ιατρικού Αθηνών» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ).

Επίσης επεκτείνει τη συνεργασία της με τον όμιλο Ιασώ με την προσθήκη και του «Ιασώ» General, ενώ προχώρησε σε συνεργασία με τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική «Ρέα».

Η συμφωνία προβλέπει όλο το πακέτο των νοσηλευτικών υπηρεσιών που καλύπτουν τα ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια της εταιρείας και οι ειδικότητες των κλινικών, με πληρωμή των δαπανών νοσηλείας απευθείας από την Interamerican. Ηδη, το δίκτυο υγείας της Interamerican αριθμεί 30 συνεργαζόμενα νοσηλευτήρια. Οι συνεργαζόμενοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων ανέρχονται σε 1.416, στους οποίους περιλαμβάνονται και 535 ειδικοί συνεργάτες-χειρουργοί, που αμείβονται κατευθείαν από την εταιρεία, χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου. Ακόμη, στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργάζονται 258 διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια.

Η απόλυτη καθετοποίηση της διαχείρισης των περιστατικών υγείας των ασφαλισμένων, με τη λογική του συστήματος, υποστηρίζεται και από τις ιδιόκτητες υποδομές της Interamerican: τη γενική κλινική Aθηναϊκή Mediclinic στο κέντρο της Αθήνας και το πολυϊατρείο Μedifirst στα νότια προάστια, με προοπτική δημιουργίας και άλλων ιδιόκτητων πολυϊατρείων.

Αναφερόμενος στη δυναμική επέκταση του δικτύου υγείας, ο γενικός διευθυντής ασφαλίσεων ζωής και υγείας της εταιρείας, Γιώργος Βελιώτης, επισημαίνει ότι «η Interamerican επιζητεί να ενδυναμώνει συνεχώς τον ηγετικό ρόλο της με τις καλύτερες συνεργασίες στη νοσηλεία, αυξάνοντας ουσιαστικά τις επιλογές των ασφαλισμένων μας, από την πρωτοβάθμια υγεία και την πρόληψη –που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητά μας– μέχρι τη νοσηλεία και το χειρουργείο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT