Αύξηση τιμών στα γαλλικά ξενοδοχεία λόγω Euro

Αύξηση τιμών στα γαλλικά ξενοδοχεία λόγω Euro

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυξήσεις έως 50% εμφανίζουν οι online ξενοδοχειακές τιμές στις γαλλικές πόλεις που διεξάγονται οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, τον τρέχοντα μήνα σε σχέση με τον περασμένο Μάιο.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποίησε ο γαλλικός βραχίονας της Trivago σε σχέση με τις ξενοδοχειακές τιμές την περίοδο του Πρωταθλήματος στις περιοχές που φιλοξενούνται οι αγώνες. Η μέση αύξηση στις online τιμές των ξενοδοχείων τον Ιούνιο σε σχέση με τον Μάιο φθάνει το 35%. Την υψηλότερη αύξηση σε ποσοστό 50% παρουσιάζει η Λανς όπου η μέση τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο φθάνει στα 99 ευρώ. Ακολουθούν η Σεντ Ετιέν με αύξηση 49% (106 ευρώ), η Λυών με αύξηση 43% (156 ευρώ) και η Λιλ με αύξηση 38% (157 ευρώ). Την υψηλότερη online τιμή, στα 207 ευρώ, διαθέτουν τα ξενοδοχεία στο Παρίσι, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 26%.

Οι Ούγγροι έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για κρατήσεις στον ένα μήνα που διαρκεί το Πρωτάθλημα έως τις 10 Ιουλίου. Αυτό ερμηνεύεται από το γεγονός ότι η Ουγγαρία επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια έπειτα από 44 χρόνια απουσίας. Tις λιγότερες αναζητήσεις για ξενοδοχεία έκαναν οι Ισπανοί και οι Ιταλοί. Οι Ιρλανδοί ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για ξενοδοχειακή διαμονή (210 ευρώ ανά διανυκτέρευση). Τα λιγότερα χρήματα για ξενοδοχειακή διαμονή θα ξοδέψουν οι Τσέχοι και οι Γάλλοι με 143 και 159 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Ως ακριβότερη ημερομηνία για διανυκτέρευση εμφανίζεται η 22η Ιουνίου στα ξενοδοχεία της Λιλ (559 ευρώ). Εκείνη την ημέρα διεξάγεται ο αγώνας Ιρλανδία – Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT