Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτήν την εποχή.

Απομεσήμερο

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-1

Γνωστός για τις συνεργασίες του με διάσημους Βρετανούς καλλιτέχνες, ο οίκος Jo Malone ενώνει φέτος τις δυνάμεις του με τη σχεδιάστρια ταπετσαριών Marthe Armitage, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο εδώ και έξι δεκαετίες.

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-2

Η περιορισμένης έκδοσης συλλογή Summer Afternoon αποτυπώνει την ατμόσφαιρα ενός αγγλικού καλοκαιρινού απογεύματος, με τα χειροποίητα σχέδιά της να διακοσμούν τις συσκευασίες προϊόντων όπως το αφρόλουτρο Nectarine Blossom & Honey, το κερί Green Tomato Leaf Home κ.ά. —Αποκλειστικά στο Attica.

Βελούδινες υφές

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-3

Ντους τζελ ή αφρόλουτρο; Ό,τι και να επιλέξετε, είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στις βελούδινες υφές αλλά και τις παιχνιδιάρικες συσκευασίες των Bubble bath & Shower gel (Coco, Lagon, Vanille) της Sephora.

Ενίσχυση

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-4

Ο κατάλληλος σύμμαχος για να χαρίσετε ενέργεια στον οργανισμό σας είναι το συμπλήρωμα διατροφής Wellwoman Original της Vitabiotics. Στα φαρμακεία.

Περιποίηση και προστασία

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-5

Με διαδρομή που ξεκινά από τα ηφαίστεια της Γαλλίας, το ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy ενδυναμώνει, εξισορροπεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα χάρη σε 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, συνδυάζοντας περιποίηση και προστασία από την ακτινοβολία και την ξηρότητα. —Στα φαρμακεία.

Πράσινα μυστικά

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-6

Editor’s choice: Ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας-7

Ομορφιά και ευεξία πάνε μαζί!  Σε ειδική συσκευασία του αγαπημένου Lipton Green Tea θα βρείτε δωρεάν τον σύγχρονο οδηγό ομορφιάς Go Green με συμβουλές από την Τζένη Μπαλατσινού, την trainer Νίκη Πετρουλάκη και κορυφαίες beauty & style editors, μαζί με έξυπνες συνταγές για smoothies από τον bartender Γιάννη Κοροβέση, για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή