Editor’s choice: Μακιγιάζ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτήν την εποχή.

Τέλεια φρύδια

Editor’s choice: Μακιγιάζ-1

Ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, με την υπογραφή της Bobbi Brown! Το ανθεκτικό στην υγρασία, το νερό και τον ιδρώτα τζελ LongWear Brow Gel «γεμίζει» τα φρύδια κρατώντας τα σταθερά για 24 ώρες. Εφαρμόστε το με το πινέλο φρυδιών Dual-Ended Brow Definer/ Groomer Brush με τη δύσκαμπτη φυσική τρίχα και μετά χτενίστε με το ειδικό βουρτσάκι που έχει στην άλλη άκρη. — Attica Golden Hall

Λαμπερό βλέμμα

Editor’s choice: Μακιγιάζ-2

H ηθοποιός Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια για την Eyes Collection 2016 της Chanel, ενσαρκώνoντας τις αξίες της συλλογής με την ατίθαση κομψότητα και το αισθησιακό στυλ της.

Editor’s choice: Μακιγιάζ-3
Editor’s choice: Μακιγιάζ-4

Τα μάτια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για άλλη μια φορά: η μάσκαρα Dimensions de Chanel ενισχύει στη στιγμή το όγκο των βλεφαρίδων, χάρη στα ενεργά συστατικά της σύνθεσής της, ενώ ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα προκύπτει από την παλέτα ματιών Les 4 Ombres στο συνδυασμό Tissé Particulier, με μοντέρνες, ντελικάτες αποχρώσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή