Αναβολή της αποψινής παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Η τάξη μας»

Αναβολή της αποψινής παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Η τάξη μας»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβάλλεται η αποψινή παράσταση «Η τάξη μας», από τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καλαβριανού, που ήταν προγραμματισμένο να ανεβεί απόψε στον Χώρο Η, της Πειραιώς 260.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών, η προγραμματισμένη γι’ απόψε, Σάββατο 18 Ιουνίου, παράσταση «Η τάξη μας», στον χώρο της Πειραιώς 260, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αιφνίδιας ασθένειας ενός εκ των συντελεστών.

Ο νεαρός ηθοποιός κατέρρευσε χθες Παρασκευή, από λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παράστασης και ενώ βρισκόταν στη σκηνή. Παρ’ όλες τις προσπάθειες των συντελεστών να βρεθούν και να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το Φεστιβάλ, δυστυχώς αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόβλεψη.

Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης της παράστασης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζήτησαν βοήθεια από το κοινό, το οποίο έμεινε να κοίτα αποσβολωμένο. Χαρακτηριστικό, δε, είναι ότι δεν υπήρξε καμία κίνηση ασφαλούς εκκένωσης της αίθουσας, όπως εξάλλου είναι απαραίτητο σε κλειστούς χώρους δημοσίων θεαμάτων.

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται αυτήν τη στιγμή σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σταθερή κατάσταση, ενώ υποβάλλεται σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αιτία του λιποθυμικού επεισοδίου.

Η επιστροφή των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

• Για αγορές που έχουν γίνει με μετρητά, οι επιστροφές θα γίνονται από τα κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) από την Τρίτη 21/6 και έως το τέλος Ιουνίου με την προσκόμιση των εισιτηρίων.


• Για αγορές που έχουν γίνει με πιστωτική κάρτα, η ακύρωση και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα.

Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να λάβουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη χθεσινή παράσταση που διεκόπη εκτάκτως πριν από το τέλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή