«Βολική» ισοπαλία για Γαλλία και Ελβετία, ελπίζουν οι Αλβανοί

«Βολική» ισοπαλία για Γαλλία και Ελβετία, ελπίζουν οι Αλβανοί

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον βαθμό της ισοπαλίας που βοήθησε αμφότερες να πετύχουν τους στόχους τους πανηγύρισαν το βράδυ της Κυριακής στη Λίλλη, Γαλλία και Ελβετία, μένοντας στο 0-0.

Ετσι, οι διοργανωτές του Euro έφτασαν τους επτά βαθμούς και τερμάτισαν στην κορυφή του πρώτου ομίλου, ενώ οι Ελβετοί με πέντε παρέμειναν δεύτεροι. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Αλβανία έκανε την έκπληξη απέναντι στην Ρουμανία, επικρατώντας με 1-0 και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, ελπίζοντας ότι δύο από τις τρίτες ομάδες των άλλων ομίλων θα έχουν χειρότερη συγκομιδή.

Στο «Stade Pierre-Mauroy», οι Γάλλοι έδειξαν περισσότερη διάθεση να κυνηγήσουν το τρίποντο, παρότι ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επέλεξε και πάλι να ξεκουράσει κάποιους βασικούς. Ωστόσο, η Ελβετία στάθηκε πολύ καλά και κράτησε το μηδέν, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος της, μιας και οι «τρικολόρ» σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια της εστίας της.

Στην άλλη αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Λυών, η Αλβανία εξαργύρωσε την καλή παρουσία της στη φάση των ομίλων με την ιστορική νίκη της (πρώτη σε τελική φάση Euro) επί της απογοητευτικής Ρουμανίας με 1-0. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Σαντίκου στο 43΄, με τους Αλβανούς να περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, για να δουν αν οι τρεις βαθμοί που συγκέντρωσαν είναι αρκετοί.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή