«Γκρέμισμα» της ΚΕΔ προτείνει ο ΠΑΟ

«Γκρέμισμα» της ΚΕΔ προτείνει ο ΠΑΟ

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις που ίσως πάρουν μορφή χιονοστιβάδας προκάλεσε η (με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού) συνάντηση των Χρήστου Παναγόπουλου – Βασίλη Κωνσταντίνου με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, με βασικό θέμα συζήτησης την απομάκρυνση όλων των μελών της ΚΕΔ (και του Κύρου Βασάρα και της συζύγου του Ντέπυς Κοξένογλου) και τη στελέχωσή της με νέα πρόσωπα, κοινά αποδεκτά από το σύνολο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα άμεσα στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας, αρκεί να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα και κάλεσαν σε διάλογο τις διοικήσεις του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Ατρομήτου και της Σούπερ Λίγκας, προτείνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στελέχωση της νέας ΚΕΔ με κάποιους εκ των Μπίκα, Τεροβίτσα, Καλύβα, Σταθόπουλου και Παπαδάκου.

«Με τη συνάντηση αυτή ο Παναθηναϊκός δεν νομιμοποιεί τίποτα. Νομιμοποίηση δεν υπάρχει ότι μιλάς και προσπαθείς να προασπίσεις αυτά που θέλεις. Μιλήσαμε για ένα καυτό θέμα. Σε έναν μήνα θα έχουμε διαιτητές και αργότερα πρωτάθλημα. Θα έχουμε τα ίδια πρόσωπα και τους ίδιους ανθρώπους, τις ίδιες καταστάσεις; Θα πάμε πάλι σε σημαδεμένο πρωτάθλημα;», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο κ. Χρήστος Παναγόπουλος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να καθαρίσουμε την κατάσταση, τουλάχιστον τη διαιτησία. Είναι κεντρικό σημείο και επικίνδυνο, μια μπαρουταποθήκη. Η πρότασή μας αναβαθμίζει την πρόταση που είχε γίνει από τον κ. Πανόπουλο και από τον κ. Σπανό. Συμφωνήσαμε ότι δεν θα έχει καμία χρησιμότητα ο ξένος αρχιδιαιτητής. Να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα επιλέγει και θα αξιολογεί τους διαιτητές για να άρει την καχυποψία. Μην μπλέκουμε τις εκλογές με το άμεσο και το καυτό θέμα της ΚΕΔ. “Στις εκλογές θα χάσεις, εμείς στηρίζουμε αυτούς που θα σε ρίξουν”, του είπα. Μαζί μου ήταν και ο πολύ έμπειρος σε αυτά τα θέματα κ. Κωνσταντίνου και του έκανε εντύπωση που ήταν σε όλα θετικός ο κ. Γκιρτζίκης».

• Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Ιμπάρμπο για έναν χρόνο, όπως επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Κάλιαρι Στέφανο Καπουτζούκα. Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα. Οι «πράσινοι» διέψευσαν δημοσιεύματα περί παραχώρησης του Καλτσά στον Αστέρα Τρίπολης, όπως και τα σενάρια για τον Ταχτσίδη. Για τους Χριστοδουλόπουλο και Κουζμάνοβιτς επιβεβαιώνουν ότι προτάθηκαν, αλλά δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση. Ο Λαγός δεν υπολογίζεται και έχει επαφές με γερμανικές ομάδες, ενώ ο Ταυλαρίδης ενημερώθηκε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα και πρέπει να βρει ομάδα. Ο Ντέιβιντ Μέντες, βοηθός του Στραματσόνι, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT