Σφοδρή επίθεση Δημάρχου Γλυφάδας κατά του «αργόμισθου» Θ. Μπαλασόπουλου

Σφοδρή επίθεση Δημάρχου Γλυφάδας κατά του «αργόμισθου» Θ. Μπαλασόπουλου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου ανοίγει μέτωπο με τον πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ και νυν επικεφαλής των εργαζομένων στο Δήμο Θέμη Μπαλασόπουλο.

Αφορμή στάθηκε ανακοίνωση του κ. Μπαλασόπουλου μέσω της οποίας κατήγγειλε το Δήμο γιατί προχώρησε στην αντικατάσταση του, επί 20 χρόνια, επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

«Μπροστά στο στενό συντεχνιακό συμφέρον, δεν διστάζει να υπερασπιστεί δημόσια κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις. Κατά τον κ. Μπαλασόπουλο, που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, ένας διευθυντής σε υπηρεσία του Δήμου πρέπει να κρατά τη θέση του για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες!» σημειώνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον γνωστό συνδικαλιστή.

«Οι μικροκομματικές ανακοινώσεις επαγγελματιών συνδικαλιστών, που υπό την προστασία του νόμου παραμένουν επί χρόνια αργόμισθοι, δεν μας αγγίζουν και δεν μας τρομοκρατούν. Η εποχή που οι συνδικαλιστές ασκούσαν με «τσαμπουκά» συνδιοίκηση στους Δήμους, αδιαφορώντας ακόμα και για την εφαρμογή των νόμων, έχει περάσει ανεπιστρεπτί» σημειώνεται ενώ η ανακοίνωση κλείνει με ένα ερώτημα, εάν «τα χρόνια που θήτευσε ως πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε λάβει και έκανε χρήση της νόμιμης συνδικαλιστικής άδειας ή παρέμενε στη θέση του προϊσταμένου, εισπράττοντας το σχετικό επίδομα και υπογράφοντας υπερωρίες εργαζομένων και άλλα έγγραφα, ωσάν να εργαζόταν κανονικά» 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT