Πτήση Τσίπρα με Βενιζέλο, Μεϊμαράκη

Πτήση Τσίπρα με Βενιζέλο, Μεϊμαράκη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με διακομματική σύνθεση επιβατών επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης από το Στρασβούργο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, προσκάλεσε τους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καθώς και την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, που συμμετείχαν στις εργασίες της συνέλευσης, να επιστρέψουν όλοι μαζί στην Αθήνα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πρωθυπουργός είχε «πηγαδάκι» με τους κ. Βενιζέλο και Μεϊμαράκη, όπου προφανώς συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν επίσης οι εξελίξεις στην Ευρώπη γενικότερα και πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν τη χώρα μας, δεδομένων των μεταβολών που θα μπορούσαν να προκύψουν στον συσχετισμό δυνάμεων αναλόγως και με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ή ύστερα από εκλογικές αναμετρήσεις όπως αυτή της Ισπανίας ή αργότερα της Γερμανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή