Fashion tips: 5 συνηθισμένα στιλιστικά λάθη

Fashion tips: 5 συνηθισμένα στιλιστικά λάθη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις περισσότερες φορές για το ντύσιμό σας επιλέγετε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε καλόγουστα και περιποιημένα σύνολα για κάθε στιγμή της μέρας. Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που είναι πιθανό να επισκιάσουν το αποτέλεσμα. Είναι μερικά συνηθισμένα λάθη που κάνετε συνήθως άθελά σας και ίσως αν τα εντοπίσετε, να αρχίσετε να τα αποφεύγετε.

1. Χρησιμοποιείτε πολλά παραπάνω αξεσουάρ απ’ όσα χρειάζεστε

Ένα statement αξεσουάρ ή μερικά διακριτικά που θα προσθέσετε στο look σας είναι αρκετά για να το αναδείξουν, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε να φοράτε πολλά μαζί. Με ελάχιστα αξεσουάρ το αποτέλεσμα θα δείχνει καλόγουστο, κομψό και όχι παραφορτωμένο.

2. Φοράτε λάθος ρούχα για την κάθε εποχή

Σημαντικό ρόλο παίζουν τα υφάσματα που θα επιλέξετε για κάθε ρούχο σας. Καλό είναι να μην επιλέξετε καλοκαιρινά ρούχα για τον χειμώνα ή το αντίστροφο.

3. Υιοθετείτε trends που δεν ταιριάζουν στο στιλ σας

Από τα trends που εμφανίζονται κάθε σεζόν είναι σχετικά δύσκολο να μας ταιριάζουν όλα. Γι’ αυτό θα πρέπει να υιοθετήσετε μόνο τις τάσεις που μπορείτε να υποστηρίξετε 100% και να αφήσετε τις υπόλοιπες στην άκρη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή