Πρόγραμμα προσφοράς συσκευών μέσω Κωτσόβολου

Πρόγραμμα προσφοράς συσκευών μέσω Κωτσόβολου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω της πρωτοβουλίας «Second Home», η εταιρεία Κωτσόβολος αξιοποιεί περαιτέρω το δίκτυο διανομής της προς όφελος της κοινωνίας, διευκολύνοντας όσους θέλουν να προσφέρουν μια συσκευή που δεν χρειάζονται, προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί από οικογένειες που την έχουν πραγματική ανάγκη.

Αν κάποιος έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρονικός υπολογιστής), που είτε είναι παλιές είτε πλέον δεν χρησιμοποιούνται, μπορεί να τις προσφέρει στην εταιρεία Κωτσόβολος, για να τους βρει ένα «Δεύτερο Σπίτι».

Η εταιρεία Κωτσόβολος αναλαμβάνει να παραλάβει τη συσκευή από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας δωρεάν, να την επισκευάσει και να την απολυμάνει, και η συσκευή να ακολουθήσει τον δρόμο για τη νέα της οικογένεια. Στην περίπτωση που η συσκευή δεν επισκευάζεται, ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει να την ανακυκλώσει ακολουθώντας τη διαδικασία ανακύκλωσης της εταιρείας, διασφαλίζοντας τον σωστό τρόπο αποσυναρμολόγησής της και προστασίας του περιβάλλοντος. Η πρωτοβουλία «Second Home» της εταιρείας Κωτσόβολος θα ξεκινήσει πιλοτικά με συνεργάτες τρεις δήμους της Ελλάδας και τις δομές κοινωνικής τους στήριξης: τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Κομοτηνής. Με την αρωγή αυτών των δήμων και των αντίστοιχων δομών τους, το πρόγραμμα της εταιρείας θα έχει ως αποδέκτες τις οικογένειες αυτών των δήμων, βάσει των στοιχείων που διατηρούνται, που έχουν ανάγκη για ηλεκτρικές συσκευές. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Δεύτερο Σπίτι», ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dixons South-East Europe-Κωτσόβολος, δήλωσε: «Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη μας οργανωμένη προσπάθεια, σε συνεργασία με κρατικούς φορείς, να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας και αυτό την κάνει ξεχωριστή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή