Εγκαίνια στις 15 Ιουλίου για Domes Noruz Chania

Εγκαίνια στις 15 Ιουλίου για Domes Noruz Chania

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 15 Ιουλίου θα ανοίξει διάπλατα τις πύλες του στο κοινό το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων της εταιρείας Ledra Hotels and Villas SA στα Χανιά.

Το Domes Noruz Chania είναι ένα συγκρότημα 83 δωματίων και σουιτών με ατομικές πισίνες ή εξωτερικά θερμαινόμενα υδρομασάζ. Διαθέτει βιοκλιματικές εγκαταστάσεις, σπα και γυμναστήριο, αίθουσες σεμιναρίων,πισίνες και παράλιο εστιατόριο. Θα λειτουργήσει ως ξενοδοχείο για ενηλίκους (Adults Only Hotel).

H μονάδα θα έχει εμπορική συνεργασία από τον Αύγουστο με τη Marriott International, μέσω του Autograph Collection Hotels, ενός δικτύου ανεξάρτητων πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων.

Πλέον, δύο από τις μονάδες της Ledra Hotels and Villas SA έχουν ενταχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της Marriott, αποκτώντας διείσδυση στις ώριμες τουριστικά αγορές, όπως στις ΗΠΑ, και μεσοπρόθεσμα στις αναδυόμενες αγορές, όπως στην Κίνα και στην Ινδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT