Επιστρέφει η Lamborghini Miura;

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νέο μοντέλο ετοιμάζει η Lamborghini και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποτελεί τον αντικαταστάτη της θρυλικής Miura. Αν κάτι τέτοιο ευσταθεί τότε αναμένεται το μυστηριώδες μοντέλο να τοποθετηθεί ανάμεσα στις Huracan και Aventador.

Γνωρίζουμε ότι η ιταλική φίρμα ετοιμάζει το νέο πολυτελές SUV της, την Urus, αλλά δεν είναι απίθανη η ταυτόχρονη σχεδίαση και ανάπτυξη δύο υπεραυτοκινήτων από την μάρκα με σήμα τον ταύρο. Πηγές αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο της Lamborghini θα είναι υβριδικό (έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία που κρατάει η εταιρεία) και η διάταξή του θα είναι 2+2. Ένα πιθανό σενάριο είναι το πάτωμα να είναι δανεισμένο από την Porsche Panamera και με κινητήρα στο εμπρός μέρος ή μια τροποποιημέη πλατφόρμα της Huracan με τον κινητήρα στο κέντρο. Όλα αυτά φυσικά παραμένουν εικασίες, αλλά σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, αφού πλησιάζει και τα 50στά γενέθλια του θρυλικού μοντέλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή