Με κενά διαστήματα και αδυναμίες ο ΠΑΟΚ

Με κενά διαστήματα και αδυναμίες ο ΠΑΟΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη ήττα του γνώρισε ο ΠΑΟΚ στη φετινή προετοιμασία του. Εχασε με σκορ 4-3 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως έπειτα από ένα «νεκρό» διάστημα του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-1 στο 32΄, εκμεταλλευόμενος τις στημένες φάσεις και τις αδυναμίες των Ρουμάνων, αλλά στο διάστημα 37΄-45΄ δέχθηκε τρία γκολ, τα οποία προήλθαν ως επί το πλείστον από ατομικά λάθη και όχι εξαιτίας κακής λειτουργίας της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ιβιτς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και από σήμερα θα δουλεύει χωρίς απουσίες, καθώς βρίσκονται στην Ολλανδία και ο Ρόμπερτ Μακ και ο Ζέλικο Μπρκιτς. «Ισως είναι και καλό το γεγονός ότι συνέβη τώρα αυτό, που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Οι προπονήσεις υπήρχαν και πριν. Ισως υπάρχει περισσότερη κούραση και μπορεί να φάνηκε αυτό. Φαίνονταν πιο βαριά τα πόδια, δεν είχαμε τα τρεξίματα που θέλαμε. Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά, για την περίοδο που βρισκόμαστε», σχολίασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι οι μεταγραφές όσον αφορά την παρουσία της ομάδας στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες έχουν κλείσει, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο Ισπανούς, Κάνιας και Κρέσπο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Κρέσπο. Ο Κάνιας έχει δουλέψει μόνος του, βέβαια δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό στάδιο, από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Θα δουλέψει μόνος και θα παλέψει για τη συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι».

Οι σκόρερ: Κουλούρης (3΄), Πιντίλι (28΄ αυτ.), Ροντρίγκες (32΄) – Ενάκε (23΄), Στάντσιου (37΄), Τουντόριε (38΄), Τουντόριε (45΄).

ΠΑΟΚ: Βελλίδης (46΄ Γλύκος ), Κίτσιου (46΄ Μάτος), Μαλεζάς (60΄ Χατζηισαΐας), Κρέσπο (60΄ Τζαβέλλας 60’), Γιαννούλης (46΄ Λέοβατς) Τζιόλης (60΄ Τσίμιροτ), Χαρίσης (71΄ Σάκχοφ), Πέλκας (60΄ Περέιρα), Ζάιρο (46΄ Κάμπος), Ροντρίγκες (71΄ Μυστακίδης), Κουλούρης (60΄ Αθανασιάδης).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Κογιοτσάρου (28΄ Νίτα), Ταμάς, Χαμρούν (78΄ Βιλτσεάνου), Πιντίλι, Τουντόριε (46΄ Αγκάνοβιτς), Στάντσιου (78΄ Ποπέσκου), Σάλεϊ (46΄ Ακίμ), Τόσκα, Μομτσίλοβιτς (65΄ Κιπτσίου), Ενάκε, Πόπα (46΄ Γκολούμποβιτς).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT