Στη Singular το σύστημα δημοπρασίας αδειών TV

Στη Singular το σύστημα δημοπρασίας αδειών TV

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εταιρεία Singular ανατέθηκε έπειτα από… fast track διαγωνισμό η ανάπτυξη του συστήματος δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών. Ο διαγωνισμός αποφασίσθηκε στις 27/7 και ανατέθηκε χθες στην ελληνική επιχείρηση, με κόστος περίπου 40.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Η Γ.Γ. Επικοινωνίας & Eνημέρωσης που διενήργησε τον διαγωνισμό δεν γνωστοποίησε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του έργου. Ολα ωστόσο δείχνουν ότι η εταιρεία δεν θα προλάβει το αρχικό χρονοδιάγραμμα που προέβλεπε τη διεκπεραίωση της δημοπρασίας μεταξύ 12 και 17/8.

Παράλληλα, στις δορυφορικές πλατφόρμες του ΟΤΕ και της Nova θέλει να στρέψει η κυβέρνηση τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν θα λάβουν άδεια. Αυτό άφησε να εννοηθεί χθες ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τις επιπτώσεις που θα δημιουργούσε μια πιθανή μη αδειοδότηση υφιστάμενων τηλεοπτικών καναλιών, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν εκπέμψουν μέσω των δορυφορικών πλατφορμών του ΟΤΕ ή/και της Nova. Σημείωσε δε ότι «θα μείνουν απέξω… όσοι δώσουν λιγότερα χρήματα. Εκτιμώ ότι η οικονομική δυνατότητα των καναλιών και των εταιρειών είναι τέτοια, που μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα διαθέσουν στο Δημόσιο ένα πολύ μεγάλο ποσό για να έχουν άδεια».

Η ανάρτηση της ανάθεσης έγινε στον ιστότοπο της «Διαύγειας»

Στη Singular το σύστημα δημοπρασίας αδειών TV-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT