Μορφές από Ελληνες ζωγράφους στη Μύκονο

Μορφές από Ελληνες ζωγράφους στη Μύκονο

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προορισμός για τους φιλότεχνους έχει γίνει τα τελευταία καλοκαίρια η Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου. Και σήμερα, στις 8 μ.μ., έχει εγκαίνια, καθώς ολοκληρώνει το εικαστικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2016. Η έκθεση με τίτλο «Beyond the Frame» παρουσιάζει έξι σημαντικούς Ελληνες εικαστικούς καλλιτέχνες με κοινό θέμα την αναπαράσταση της ανθρώπινης μορφής.

Ο καθένας έχει μία εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι όλοι ένας κι ένας:

Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, με την εντελώς προσωπική και υψηλού επιπέδου αισθητική στη ζωγραφική και τη φωτογραφία, Σάββας Γεωργιάδης, με τα αναγνωρίσιμα δυνατά πορτρέτα του, Γιάννης Μπεκιάρης, με βάση το Λονδίνο και τη βαθιά ματιά του, Παναγιώτης Μπελντέκος, ο δάσκαλος, εξαίρετος και στα πορτρέτα και στα αστικά τοπία, Ελενα Παπαδημητρίου, με τις εικαστικές μορφές της σε δίνη και ονειρικά ψευδαισθητικά τοπία, και Δήμος Τσορμπατζόγλου, με τα αμφίσημα, κρυπτικά και αινιγματικά πορτρέτα του.

Η έκθεση είναι ένα βήμα γνωριμίας με ωραίες εικαστικές προτάσεις πολύ αξιόλογων δημιουργών που σε αυτήν τη συνύπαρξη κάνουν την έκθεση «Beyond the Frame» ένα καλλιτεχνικό δέλεαρ σε κάθε βόλτα στη Μύκονο. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του νησιού η δυνατότητα που παρέχει να μπορεί κανείς να δει και μερικές εκθέσεις σύγχρονης τέχνης. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή