Ενίσχυση αλλά και πίεση χρόνου

Ενίσχυση αλλά και πίεση χρόνου

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περίμεναν μέχρι την ύστατη στιγμή και έκαναν τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να εμφανιστεί η ομάδα ενισχυμένη τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ικανοποίησε κάθε επιθυμία του Πάουλο Μπέντο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» φαντάζουν ιδιαίτερα δυνατοί στην επιθετική γραμμή με την απόκτηση του Οσκαρ Καρντόσο. Μαζί με τον Παραγουανό ήρθαν στον Πειραιά οι Ρομαό, Πασιένσια και Βιάνα και πλέον ο Πορτογάλος προπονητής έχει μπροστά του μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Καλείται υπό πίεση χρόνου να δημιουργήσει ένα σύνολο, με πολλά νέα πρόσωπα, το οποίο θα μπορεί να πετύχει τους στόχους της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αποστολής, ο Μπέντο δείχνει αποφασισμένος να βάλει στην… εξίσωση και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις, επίσημες και φιλικές, ο Πορτογάλος έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε πιτσιρικάδες οι οποίοι έχουν δείξει ότι μπορούν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Κατά κύριο λόγο, οι Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος παίρνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δείχνουν αποφασισμένοι να μη χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία που τους έχει παρουσιαστεί.

Ενας άλλος νεαρός, ο Βραζιλιάνος αμυντικός Μπρούνο Βιάνα, έκανε χθες τις πρώτες του δηλώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως οι στόχοι του είναι ιδιαίτερα υψηλοί όπως και της νέας του ομάδας: «Ηταν ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Ηθελα πάντα να έρθω να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Το αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι εγκαταστάσεις και η δομή του συλλόγου, από όσα έχω δει ώς τώρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Χαίρομαι πολύ που θα φοράω αυτή τη φανέλα. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται και να γράψουμε ιστορία, δίνοντας χαρά στον κόσμο».

• Εντονη ήταν η πίεση που άσκησε η Τράμπζονσπορ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο. Οι Τούρκοι από τις πρώτες συνομιλίες με τους «ερυθρόλευκους» για τον Καρντόσο ήθελαν να εντάξουν τον Κολομβιανό στα έμψυχα ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Παραγουανού επιθετικού. Ομως οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά ακόμη και στη νέα πρόταση που έκαναν οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ προσφέροντας περίπου τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή