ΣΥΡΙΖΑ: Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους στα κανάλια

ΣΥΡΙΖΑ: Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους στα κανάλια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για έναν αδιάβλητο διαγωνισμό έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών τηλεοπτικής εμβέλειας.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να πράξει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε κανείς εργαζόμενος που θα βρεθεί σε καθεστώς να μην μείνει απροστάτευτος.

«Η υπεράσπιση του κράτους δικαίου, η ενίσχυση της πολυφωνίας και της ανεξαρτησίας των ΜΜΕ, καθώς και η εμβάθυνση της δημοκρατίας αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό το πλαίσιο, η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες συνιστά ένα πρώτο, ουσιαστικό βήμα για την αλλαγή σελίδας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, μετά από δεκαετίες παρανομίας και ασυδοσίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση.

«Η επιτυχής έκβαση της διαγωνιστικής διαδικασίας διέψευσε πανηγυρικά και εξέθεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως τη ΝΔ, η οποία μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε μάχες υπέρ της διαπλοκής», προσθέτει.

«Είναι καιρός να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, να το πάρουν πια απόφαση ότι η εποχή της κυριαρχίας του «τριγώνου της διαπλοκής» έλαβε τέλος, και να πάψουν να παρακωλύουν την διαδικασία συγκρότησης του ΕΣΡ», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς το μέλλον των εργαζομένων των τηλεοπτικών σταθμών, η Κουμουνδούρου τόνισε ότι θα παρθούν άμεσα πρωτοβουλίες «αρωγής, ενίσχυσης και στήριξης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή