ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τελ Αβίβ: Δύο νεκροί και τουλάχιστον δεκαοκτώ τραυματίες από την κατάρρευση κτιρίου στο Τελ Αβίβ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Δύο νεκροί και τουλάχιστον δεκαοκτώ τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της κατάρρευσης κτιρίου στο Τελ Αβίβ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τέσσερις ανθρώπους παγιδευμένους στα συντρίμμια.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ από τα δεκαοκτώ άτομα ένα είναι σοβαρά τραυματισμένο. Ανδρες της Πυροσβεστικής και μέλη σωστικών συνεργείων έχουν σπεύσει στο σημείο και προσπαθούν να ανασύρουν τους εγκλωβισμένους.

«Όταν έφτασα, έπεσα πάνω σε πολλούς τραυματίες που είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους και είχαν βγει μόνοι τους από τα συντρίμμια», δήλωσε ο Μοσέ Λεβί, ένας εθελοντής της σωστικής οργάνωσης United Hatzalah. «Η στέγη ενός γκαράζ φαίνεται πως κατέρρευσε. Την ώρα που μέλη της ομάδας πρώτων βοηθειών περιέθαλπαν επιτόπου τους τραυματίες, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν αγνοούμενοι και είναι πιθανόν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια», δήλωσε σύμφωνα με την United Hatzalah.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις πυροσβέστη όλα ξεκίνησαν με την κατάρρευση πολυόροφου χώρου στάθμευσης που βρισκόταν υπό κατασκευή. Αυτό οδήγησε στην πτώση γερανού που με τη σειρά του προκάλεσε την κατάρρευση και του υπόλοιπου κτιρίου.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ