ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει χαθεί κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Έχει χαθεί κάθε επαφή με την πραγματικότητα»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ταραχώδη εβδομάδα που πέρασε, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, τον ΕΝΦΙΑ και τις περικοπές στις συντάξεις, οι τόνοι μεταξύ Κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι.

Η Νέα Δημοκρατία, μετά από άρθρο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας κυρίας Αντωνοπούλου στην «Αυγή», εξέδωσε δελτίο τύπου αναφέροντας πως «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κάθε επαφή με την κοινωνία. Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας κυρία Αντωνοπούλου, αρθογραφεί – που αλλού; – στην "Αυγή" ότι "το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας"! Θυμίζουμε απλά στην κυρία Αντωνοπούλου ότι το τρίτο, αχρείαστο Μνημόνιο, που υπέγραψαν οι Τσίπρας – Καμμένος, είναι αυτό που επέβαλε δυσβάσταχτους φόρους και έκοψε μισθούς, συντάξεις και ΕΚΑΣ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή