Νέα Ελληνική Premium ξηρά τροφή για το σκύλο σας

Νέα Ελληνική Premium ξηρά τροφή για το σκύλο σας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γιατί να χρειάζεται να πληρώνετε μια περιουσία κάθε μήνα για premium τροφές όταν πλέον υπάρχει η Mojestik; Τώρα, ήρθε η νέα σειρά premium ξηράς τροφής για τον σκύλο σας με δωρεάν μεταφορικά για πάντα. Η Mojestik έρχεται απευθείας απο την παραγωγή στην πόρτα σας χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλές τιμές για premium ποιότητα τροφής.

Η εταιρία σέβεται την διατροφή του σκύλου σας, και για αυτόν τον λόγο, πρόσθεσε εσωτερικές σακούλες μικρότερου μεγέθους για να κρατάνε τις κροκέτες πάντα φρέσκιες. Ήρθε η ώρα να μην ξανα αισθανθείτε άσχημα όταν ταϊζετε τον σκύλο σας απο το τέλος της μεγάλης σακούλας και οι κροκέτες δεν είναι τόσο φρέσκιες. Με τη Mojestik οι κροκέτες θα παραμένουν πάντα γευστικές και τραγανές!

Νέα Ελληνική Premium ξηρά τροφή για το σκύλο σας-1

Μπείτε στο www.mojestik.gr και επιλέξτε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σας φίλο. Αφήστε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σας αποστείλει την τροφή στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή