Acropolis Night Run, «ένας αγώνας 2.445 ετών φωτός»

Acropolis Night Run, «ένας αγώνας 2.445 ετών φωτός»

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγώνας Δρόμου 5 Km

«ένας αγώνας 2.445 ετών φωτός»

Το Acropolis Night Run είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός αγώνα δρόμου… Είναι ένας αγώνας κάτω από το πιο λαμπερό μνημείο του δυτικού πολιτισμού, με έντονο τον συμβολισμό της νίκης του φωτός απέναντι στο σκοτάδι.

Κάτω από το φεγγάρι του αττικού ουρανού, του ουρανού που είδε την Ακρόπολη και τη Δημοκρατία να γεννιούνται, τρέχουμε για να περάσουμε το δικό μας μήνυμα. Όσο γρήγορα ή όσο αργά κι αν τρέξουμε, το μήνυμά μας θα διαδοθεί με την ταχύτητα του φωτός που συμβολίζει. Και όχι μόνο ενός, αλλά 2.445 ετών γεμάτων φως, όσα είναι και τα χρόνια που η Ακρόπολη φωτίζει με το κάλλος της τον κόσμο μας.

Ο αγώνας Acropolis Night Run σκοπεύει να καθιερωθεί ως ένα σημαντικός Αγώνας Δρόμου στο κέντρο της Αθήνας γύρω από το ιστορικό κέντρο – Ακρόπολη.

Θα είναι ένα μαζικό αθλητικό γεγονός της Αθήνας και ως ένα από τα σημαντικότερα της χώρας, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, βαδιστών όλων των ηλικιών.

Το σήμα για την εκκίνηση του acropolis night run 2016 θα δοθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στις 18:30 ακριβώς.

Η ώρα προσέλευσης των δρομέων είναι στις 18:00, στο σημείο της εκκίνησης στη συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών.

Τη συνδιοργάνωση του Acropolis Night run έχουν αναλάβει ο ΟΠΑΝΔΑ και οι: Athens Sports Club σε συνεργασία με την McVictor & Hamilton.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί από τον ΟΠΑΝΔΑ για κοινωνικούς σκοπούς και την εκστρατεία Save Μ.Ο.Ρ.Α.Σ «Γίνε Δότης Μυελού των οστών» 

Χρυσός Χορηγός είναι η "Protergia" και Μεγάλος Χορηγός η "STOIXIMAN",

Κάντε την εγγραφή σας τώρα στο www.acropolisrun.com

www.facebook.com/acropolisrun/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή