Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς

Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες χάρισε ο Παύλος Μάμαλος, που δημιούργησε νέο ρεκόρ αγώνων στην άρση βαρών -107 κιλά, σηκώνοντας 238 κιλά.

Ο Μάμαλος είχε πρώτη προσπάθεια στα 233, δεύτερη στα 234 και τρίτη στα 238, επίδοση που αποτελεί νέο Παραολυμπιακό ρεκόρ. Στην τέταρτη προσπάθεια δοκίμασε για την υπέρβαση, με 243.5, όμως δεν τα κατάφερε.

Αυτό είναι το τρίτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς του Ρίο και δέκατο στη συνολική συγκομιδή.

Συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό και τον ΠτΔ

Συγχαρητήρια στον Παύλο Μάμαλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην άρση βαρών, το οποίο είναι το 3ο χρυσό για τη χώρα μας και το 10ο συνολικά μετά τη χθεσινή επιτυχία του Θανάση Κωνσταντινίδη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω Twitter.

«Ο Π.Μάμαλος χαρίζει στην Ελλάδα το 3ο χρυσό μετάλλιο και με τη χθεσινή επιτυχία του Θ.Κωνσταντινίδη,το 10ο συνολικά.Συγχαρητήρια!», αναφέρει ο πρωθυπουργός στη σχετική ανάρτησή του.

«Η σημερινή χρυσή επιτυχία σας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και η όλη αξιοζήλευτη αθλητική σας πορεία από τους προηγούμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες ως τώρα, αποδεικνύουν ότι η δύναμη του σώματος και της ψυχής σας, σας οδηγεί πάντα στην κορυφή. Είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Θερμά συγχαρητήρια», σχολίασε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή