Ετοιμος ο Λεντέσμα, αγωνία για Ιμπάρμπο

Ετοιμος ο Λεντέσμα, αγωνία για Ιμπάρμπο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Στραματσόνι τον Ιμπάρμπο για το αποψινό (22.05) παιχνίδι με τον Αγιαξ στη Λεωφόρο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι εξετάσεις του Κολομβιανού επιθετικού είναι καλές, αλλά χθες ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε πρόωρα από την προπόνηση. Παρότι τον συμπεριέλαβε στην 21μελή αποστολή, ο Ιταλός τεχνικός θα αποφύγει το ρίσκο εάν ο Ιμπάρμπο δεν νιώσει απόλυτα έτοιμος. Αντίθετα, ο Λεντέσμα ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και θα παίξει. Πολύ καλύτερα νιώθει και ο Κουτρουμπής. Δεν πιέστηκε χθες, νιώθει όμως καλά και λογικά θα είναι διαθέσιμος, δίνοντας τη δυνατότητα στον Στραματσόνι να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Αν δεν ήταν, θα έπαιζε με δύο στόπερ γιατί ο Σάμπα δεν είναι ακόμα έτοιμος, ειδικά για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Ηταν έκπληξη που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν είναι στη 18άδα. Από τους 21 παίκτες της αποστολής (Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι) θα αποκλειστούν ο Ξενόπουλος και άλλοι δύο.

Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη και «καυτή» απόψε. «Και εγώ και οι παίκτες μου, το περιμέναμε ανυπόμονα αυτό το παιχνίδι. Ονειρευόμαστε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης», δήλωσε ο Στραματσόνι, εκφράζοντας και τη δίψα των οπαδών, η οποία απέφερε ένα γρήγορο sold out μέσα σε 2-3 μέρες. Στη Λεωφόρο αναμένονται και περίπου 300 οπαδοί του Αγιαξ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή