Δικαιολογητικά… κοπάνας μοίρασε η Γκλάντμπαχ

Δικαιολογητικά… κοπάνας μοίρασε η Γκλάντμπαχ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ξέρουν καλά ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο… μπάλα, αλλά και δημόσιες σχέσεις. Κι αν η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ απέτυχε αγωνιστικά στο Μάντσεστερ, χάνοντας με 4-0 από τη Σίτι στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε άριστα στις σχέσεις με τον κόσμο της, χάρη σε δύο άψογες κινήσεις προς τους φιλάθλους της που παρέμειναν στο Μάντσεστερ να την ενισχύσουν.

Το ματς με τη Σίτι αναβλήθηκε λόγω νεροποντής την Τρίτη και έγινε τελικά την Τετάρτη. Πολλοί Γερμανοί έμειναν ένα ακόμη 24ωρο για να δουν το ματς και η Γκλάντμπαχ άφησε πριν από τον αγώνα στις θέσεις τους από μία επιστολή που απευθυνόταν στον… εργοδότη τού καθενός. Ο σύλλογος ζητούσε συγγνώμη από τους εργοδότες κάθε οπαδού για την απουσία της μιας ημέρας, ζητώντας να μην τιμωρηθεί ο οπαδός για την… κοπάνα του.

Επειδή μάλιστα μπορεί κάποιοι οπαδοί της Γκλάντμπαχ να μην είχαν πάει από τη Γερμανία, αλλά από κάποια άλλη χώρα, ακόμη και την ίδια τη Βρετανία, η επιστολή ήταν γραμμένη εκτός από τα γερμανικά και στα αγγλικά.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Μαξ Εμπερλ έσπευσε να χαιρετήσει έναν έναν τους οπαδούς διά χειραψίας στην εξέδρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή