«Συμφωνία αλήθειας» από Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – παρόντες Καραμανλής, Σαμαράς

«Συμφωνία αλήθειας» από Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – παρόντες Καραμανλής, Σαμαράς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τον «οδικό χάρτη» της Ν.Δ. για την έξοδο της χώρας από την κρίση και, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, αποτελείται από κοστολογημένες προτάσεις και μετρήσιμους στόχους.

Το «παρών» στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιελάμβανε συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή