Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του ΚΠΕΕ

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναλαμβάνει πρόεδρος του ΚΠΕΕ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ανάληψη της προεδρίας του ΚΠΕΕ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως»  της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή είπε πως η κίνηση αυτή έγινε σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και αναλαμβάνει την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας.

Το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ) ιδρύθηκε το 1975 και θεωρείται ένα σημαντικό think tank. Είναι το παλαιότερο ερευνητικό και επιμορφωτικό σωματείο στη χώρα και στόχος του είναι να προωθεί και να διαμορφώνει πολιτική σκέψη για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα. Βασίζεται στις αρχές της ατομικής ελευθερίας, ενός αποτελεσματικού και ευέλικτου κράτους αυξημένων δυνατοτήτων και μίας κοινωνίας ευκαιριών για όλους.

Ο κ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς αν είναι ενεργός και πολιτικά απάντησε με την γνωστή ρήση των αρχαίων Ελλήνων πως ο πολίτης είναι συγχρόνως και πολιτικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή