Σε κρίση ο Ατρόμητος, ψάχνει ξένο προπονητή

Σε κρίση ο Ατρόμητος, ψάχνει ξένο προπονητή

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο απανωτές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα και η άρνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη να αναλάβει αυτός την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι «αγκάθια» και πληγώνουν τον Ατρόμητο στην προσπάθειά του να επιστρέψει πιο ανταγωνιστικός στην εφετινή Σούπερ Λίγκα.

Κοντά σ’ αυτά, προστέθηκε άλλο ένα, που δημιουργεί μια αρκετά μεγάλη πληγή, μιας και διαταράσσει τη λεπτή ισορροπία που υπάρχει στις σχέσεις της διοίκησης με την εξέδρα και ειδικά με το πιο δυναμικό κομμάτι της. Η ήττα από τον Παναιτωλικό προκάλεσε τη Δευτέρα μια αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου σε πολύ υψηλούς τόνους, αλλά το ίδιο σφοδρή ήταν και η απάντηση του Γιώργου Σπανού. Με ανακοίνωσή του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ άνοιξε μέτωπο με τους «Φενταγίν», ενώ άφησε αιχμές και για τον ρόλο μερίδας των ΜΜΕ.

Τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπανός: «Δεν είχα καμία διάθεση να απαντήσω σε αυτούς τους λίγους οργανωμένους – ανοργάνωτους εμπνευστές αυτής της άθλιας ανακοίνωσης που μιλάνε για ομάδα που την πήρε η κατρακύλα, για καταστροφολογία και βαρέλι δίχως πάτο. Αυτούς, που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να αφήσουν την ομάδα χωρίς υποστήριξη κάνοντας δήθεν απεργία για την Κάρτα Φιλάθλου και κάθονταν έξω από το γήπεδο. Αυτούς, που σχεδόν ποτέ δεν έρχονται, δεν ακολουθούν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτοί οι λίγοι που ζημίωσαν με την συμπεριφορά τους την ομάδα ας αφήσουν την κινδυνολογία, ας κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την κάνουμε κι εμείς, ας έρθουν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες. Ολη η Ελλάδα γνωρίζει πώς λειτουργεί ο Ατρόμητος και αν πιστεύουν ότι ο σύλλογος είναι ξέφραγο αμπέλι, κάνουν λάθος. Οσο γι’ αυτούς που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και μιλάνε για το υλικό της ομάδας απαξιωτικά και αναφέρομαι και σε κονδυλοφόρους που επενδύουν στη διχόνοια, σύντομα θα πάρουν απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών».

• Σε αναζήτηση ξένου προπονητή, ει δυνατόν γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, βρίσκεται η ΠΑΕ μετά την αρνητική απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή