Η εικόνα ενός χρυσού ζευγαριού

Η εικόνα ενός χρυσού ζευγαριού

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ουδέποτε ήταν σαν τα υπόλοιπα διάσημα ζευγάρια. Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί δεν ήταν απλώς πολύ πλούσιοι, πανέμορφοι και γοητευτικοί. Αυτό το ζευγάρι των αστέρων διέφερε από όλα τα υπόλοιπα λόγω του τρόπου με τον οποίο διαχειριζόταν το στάτους που απολάμβανε αλλά και τη τεράστια δύναμη που είχε συγκεντρώσει. Ως ζευγάρι μπορεί να ήταν εξαιρετικά διάσημο, αλλά ταυτόχρονα ο Μπραντ και η Αντζελίνα παρέμεναν γεμάτοι μυστήριο και ακολουθούσαν τη δική τους προσέγγιση λέγοντας «όχι» στη μηχανή δημοσιότητας του Χόλιγουντ. Οι Μπραντζελίνα δεν διέθεταν προσωπικό που να διαχειρίζεται τη δημοσιότητά τους ή λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην πραγματικότητα, οι δύο τους ήταν δυσπρόσιτοι εκτός από τις στιγμές που πραγματοποιούσαν δημόσιες εμφανίσεις. Οι ελάχιστες φωτογραφίες των παπαράτσι που τους απαθανατίζουν με τα παιδιά τους απεικονίζουν μια οικογένεια όπως όλες οι άλλες που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο. Ομολογουμένως το ζευγάρι χειρίστηκε με εξαιρετική επιδεξιότητα τον Τύπο και τα ΜΜΕ και έτσι καθιερώθηκε ως το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ μέχρι την κατάθεση των χαρτιών για το διαζύγιο, πριν από μερικές ημέρες.

«Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται από τα τελευταία νέα, αλλά αυτό συνέβη διότι αυτοί οι άνθρωποι ελέγχαν και διαχειρίζονταν τις εικόνες τους», εξηγεί η Τζάνις Μιν, πρόεδρος της Hollywood Report-Billboard Media Group και πρώην διευθύντρια του εβδομαδιαίου περιοδικού Us. «Κατά πόσον ήταν ηθελημένο ή μη, τα κατάφεραν πραγματικά μία χαρά, αποκαλύπτοντας ελάχιστα και διατηρώντας ένα μυστήριο γύρω τους. Στ’ αλήθεια κατάφεραν να διατηρήσουν τη λάμψη του παλαιού Χόλιγουντ».

Αυτό το πέπλο μυστήριου έδωσε την ευκαιρία στον Μπραντ και την Αντζελίνα να εξελιχθούν σε αυτό που ακριβώς ήθελαν λαμβάνοντας αποστάσεις από το ίδιο τους το παρελθόν. Η Αντζελίνα, για παράδειγμα, ήταν ένα άγριο παιδί που κυκλοφορούσε με ένα φιαλίδιο αίματος κρεμασμένο στον λαιμό της. Σήμερα είναι ειδική απεσταλμένη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που συχνά υπογράφει το άρθρο γνώμης των New York Times, ενώ ο Πιτ από απλώς ένας εντυπωσιακά ωραίος άνδρας εξελίχθηκε σε έναν ηθοποιό βραβευμένο με Οσκαρ που έχει, βέβαια, και το δικό του ίδρυμα.

Οταν γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού Σιλό, το 2006, το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση, όπως κάνουν πολλοί αστέρες, μέσω του εξωφύλλου του περιοδικού People. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, δώρισε τα χρήματα που εισέπραξε (4,1 εκατομμύρια δολάρια) σε κοινωφελή σκοπό, όπως έκανε και με την ανάλογη φωτογράφιση των διδύμων Νοξ και Βιβιέν, που γεννήθηκαν δύο χρόνια αργότερα. «Πιστεύω ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο Πιτ και η Τζολί κατανοούσαν ότι στην πραγματικότητα μπορούσαν να προωθήσουν τους σκοπούς στους οποίους πίστευαν, καθώς ήξεραν ότι ο κόσμος είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα πρόσωπά τους», εξηγεί ο αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού People Τζ.Ντ. Χέιμαν. «Και κατανοούσαν ότι με την κάλυψη του γάμου τους ή οποιασδήποτε άλλης πτυχής της ζωής τους τούς δινόταν η ευκαιρία να μιλήσουν για τα πράγματα που τους ενδιέφεραν».

Τέλος, το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό, στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ότι τα κέρινα ομοιώματα της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ δεν θα εκτίθενται μαζί αλλά σε κάποια απόσταση το ένα από το άλλο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή