Τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Χιούστον – νεκρός ο δράστης

Τουλάχιστον έξι τραυματίες από πυροβολισμούς στο Χιούστον – νεκρός ο δράστης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι  άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά σήμερα σε ένα εμπορικό κέντρο του Χιούστον.

Η σοβαρότητα των τραυμάτων των θυμάτων ποικίλλει, καθώς ορισμένοι εξ αυτών τραυματίστηκαν από θραύσματα, άλλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες, διευκρίνισε η ο Ρίτσαρντ Μαν, ένας εκπρόσωπος Τύπου των πυροσβεστών.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία, επισημαίνεται.

Ο φερόμενος δράστης «έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών» διευκρίνισε η αστυνομία του Χιούστον.

Το περιστατικό ξεκίνησε γύρω στις 06.30 τοπική ώρα (14.30 ώρα Ελλάδας) έξω από το εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση των οδών Ουεσλέιγιεν και Μπισονέτ.

Ο ένοπλος δεν διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο, καθώς πυροτεχνουργοί της αστυνομίας ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι δεν έφερε πάνω του εκρηκτικά, υπογράμμισε ο Μαν.

«Δεν συνιστά πλέον κίνδυνο για τους πολίτες» τόνισε ο Μαν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο σημείο.

Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα προβάλλουν εικόνες από έναν χώρο στάθμευσης σε μια περιοχή με καταστήματα, όπου έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, όπως επίσης και οχήματα πάνω στα οποία είναι εμφανή τα σημάδια από τις σφαίρες. Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή