Προκήρυξη για 23 θέσεις στις διοικήσεις νοσοκομείων

Προκήρυξη για 23 θέσεις στις διοικήσεις νοσοκομείων

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέα προκήρυξη για την πλήρωση 23 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων της χώρας προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Από τις 23 θέσεις, οι 11 και συγκεκριμένα οι τρεις διοικητή (Νοσοκομείο Χίου, Πέλλας και Ανατολικής Αχαΐας) και οι οκτώ αναπληρωτή διοικητή (Γενικό Κρατικό Αθηνών, Κοργιαλένειο – Μπενάκειο, Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, ΑΧΕΠΑ, Νοσοκομείο Νάουσας, Λαμίας, Μεσολογγίου, Ληξουρίου) είναι σε νοσοκομεία όπου δεν βρέθηκε κατάλληλος υποψήφιος από την πρόσκληση ενδιαφέροντος του περασμένου Δεκεμβρίου.

Οι υπόλοιπες επτά θέσεις διοικητή (Κοργιαλένειο – Μπενάκειο, «Αγία Σοφία», Τζάνειο, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Φιλιατών και Πανεπ. Ιωαννίνων) και πέντε αναπλ. διοικητή (Ιπποκράτειο Αθηνών, Βόλου, Κύμης και Πανεπιστημιακά Ιωαννίνων και Ρίο) προκηρύσσονται, καθώς η θητεία των σημερινών διοικητών λήγει μέχρι τέλος του έτους. Αυτοί είχαν παραμείνει στη θέση τους μετά τη μαζική αλλαγή διοικητών νοσοκομείων έως και τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι σημερινοί διοικητές σε αυτές τις μονάδες μπορούν να καταθέσουν εκ νέου υποψηφιότητα προκειμένου να παραμείνουν στη θέση τους. Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 14/10/2016 στην Υγειονομική Περιφέρεια των νοσοκομείων για τα οποία ενδιαφέρονται, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Απαραίτητο προσόν είναι η ύπαρξη πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχος αναγνωρισμένος τίτλος του εξωτερικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή