Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με ντέρμπι Ντόρτμουντ – Ρεάλ

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με ντέρμπι Ντόρτμουντ – Ρεάλ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμάτο σπουδαία παιχνίδια, με κυριότερο αυτό της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι απόψε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια βραδιά κρίσιμη για πολλές δημοφιλείς ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Τότεναμ και η Λεβερκούζεν, που μετά τα στραβοπατήματα της πρεμιέρας στην έδρα τους χρειάζονται βαθμούς σε επικίνδυνες έδρες.

Η Ντόρτμουντ είναι σε… ημιάγρια κατάσταση, έχοντας σκοράρει 20 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε Γερμανία και Ευρώπη και φιλοξενεί μια Ρεάλ πληγωμένη τόσο βαθμολογικά (προέρχεται από δύο ισοπαλίες στην Ισπανία) όσο και στα αποδυτήριά της.

Το Σάββατο, στην ισοπαλία με τη Λας Πάλμας, ο τεχνικός της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν αντικατέστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να τον έχει πιο φρέσκο στη Γερμανία απόψε, για να υποστεί χυδαία επίθεση από τον Πορτογάλο στον πάγκο και στα αποδυτήρια, με τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος να παρεμβαίνει υπέρ του προπονητή του. Το μέρος του κ. Ζιντάν έναντι του Ρονάλντο παίρνει και η πλειονότητα των οπαδών της Ρεάλ, βάσει χθεσινής μη επιστημονικής δημοσκόπησης. Μένεα εναντίον του Γαλλοαλγερινού προπονητή φέρεται να πνέει όμως και ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Σεβίλλης στο Τορίνο την πρώτη αγωνιστική και τώρα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη σχετικά αδύναμη Ντινάμο, την ώρα που οι Ανδαλουσιανοί θα φιλοξενούν ως φαβορί μια Λιόν γεμάτη προβλήματα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με μπροστάρη τον φορμαρισμένο Μεξικανό επιθετικό «Τσιτσαρίτο» Ερνάντες, ταξιδεύει στο Μονακό και θέλει τουλάχιστον ισοπαλία μετά το εντός έδρας «Χ» με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι δε Ρώσοι υποδέχονται την Τότεναμ, που θέλει να «ρεφάρει» την ήττα στο Γουέμπλεϊ από τη Μονακό.

Αλλο πολύ σημαντικό ματς είναι αυτό της Λέστερ με την Πόρτο, στον πρώτο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ που θα φιλοξενήσουν τα Ιστ Μίντλαντς της Αγγλίας. Αμφότερες οι κυανόλευκες ομάδες θα αναζητήσουν ανακούφιση στην Ευρώπη για τις μέτριες παρουσίες τους στα πρωταθλήματά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή