Ματς – διαφήμιση στο Ντόρτμουντ

Ματς – διαφήμιση στο Ντόρτμουντ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 2-2 στη Γερμανία με την Ντόρτμουντ για τον 6ο όμιλο, στο σημαντικότερο και θεαματικότερο παιχνίδι του χθεσινοβραδινού προγράμματος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης προηγήθηκε στο 17΄ με σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 43΄ με κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ. Οι «Μαδριλένοι» προηγήθηκαν ξανά με τον Βαράν στο 68΄, όμως, η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 87΄ με τον Σίρλε. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πήρε τους πρώτους βαθμούς, μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Λέγκια Βαρσοβίας με 2-0 (28΄ Ρουίς, 37΄ Ντοστ).

Επιβλητική εμφάνιση έκανε η Γιουβέντους στο Ζάγκρεμπ όπου συνέτριψε την Ντιναμό με 4-0 για τον 8ο όμιλο. Τα γκολ της «μεγάλη κυρίας» σημείωσαν οι Πιάνιτς (24΄), Ιγκουαΐν (31΄), Ντιμπαλά (57΄), ενώ στο 85΄ ο Σέμπερ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σεβίλλη νίκησε τη Λιόν με 1-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 53΄. Δεύτερο τρίποντο για τη Λέστερ στον 7ο όμιλο, μετά την εντός έδρας νίκη της επί της Πόρτο με 1-0 (25΄ Σλιμανί). Η Κοπεγχάγη επικράτησε στη Δανία της Κλαμπ Μπριζ με το εντυπωσιακό 4-0, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54΄ Ντένσβιλ, 64΄ Ντιλέινι, 69΄ Σανταντέρ, 92΄ Γιόργκενσεν).

Στον 6ο όμιλο η Τότεναμ «δραπέτευσε» από τη Μόσχα, νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 1-0 (71΄ Σον). Η Μονακό ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Πριγκιπάτο, ισοφαρίζοντας στο 90΄ με τον Καμίλ Γκλικ. Ο Τσιτσαρίτο είχε ανοίξει το σκορ για τη γερμανική ομάδα στο 73΄.

Η πρώτη μεγάλη φετινή δοκιμασία της Μπάγερν, στην έδρα της φιναλίστ Ατλέτικο Μαδρίτης, και η βρετανική μάχη της Σέλτικ με τη Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζουν από τους αποψινούς αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής.

Εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά του θεσμού θα ζητήσει η Μπάγερν από την Ατλέτικο στο «καυτό» Βιθέντε Καλδερόν, αλλά θα παίξει χωρίς τον Ντάγκλας Κόστα. Απών για τους γηπεδούχους ο Αουγούστο Φερνάνδες.

Η Σέλτικ θα δοκιμαστεί σήμερα, κόντρα στην πρωτοπόρο της Αγγλίας, 10 χρόνια αφότου οι «Χουπς» κατέβαλαν μια αγγλική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σπουδαίο αναμένεται και το ματς της Νάπολι με την Μπενφίκα. Η Παρί χρειάζεται τη νίκη στην έδρα της φιλόδοξης Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, την ώρα που η Αρσεναλ, μετά τον βαθμό στο Παρίσι, είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στη φιλοξενούμενη Βασιλεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή