«Κρας τεστ» υψηλών απαιτήσεων για ΠΑΟ

«Κρας τεστ» υψηλών απαιτήσεων για ΠΑΟ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες είναι ένα βάρος για τον Παναθηναϊκό, όπως βάρος είναι και η κακή παράδοση με τη μία ισοπαλία και τις 12 ήττες του επί ισπανικού εδάφους, καθώς και η πίεση που του δημιουργεί η ήττα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ από τον Aγιαξ.

Αν και όλα αυτά ανεβάζουν ψηλά τον πήχυ της δυσκολίας, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν απόψε (20.00) να κοιτάξουν κατάματα τη φορμαρισμένη Θέλτα Βίγκο και να αποδράσουν με θετικό αποτέλεσμα από το «καμίνι» του «Μπαλάιδος». Είναι ένα «κρας τεστ» υψηλών απαιτήσεων, μιας και όλες οι ισπανικές ομάδες, ειδικά στην έδρα τους, έχουν ένα πολύ γρήγορο ρυθμό που δύσκολα μπορούν να παρακολουθήσουν οι ελληνικές.

«Αυτό το παιχνίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να τσεκάρουμε το ρόστερ μας, που το φτιάξαμε για να παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις και όχι σε μία. Δεν θα έχουμε κάποιους παίκτες, αλλά η στρατηγική και η νοοτροπία μας δεν αλλάζουν. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό» δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, αισιόδοξος ότι, παρά τις απουσίες της, η ομάδα του θα βάλει δύσκολα σε μια ομάδα που τη σέβεται πολύ: «Η Θέλτα έχει μεγάλη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αρχισε δύσκολα τη σεζόν, αλλά έχει βρει τη φόρμα της. Υπάρχουν ο Ασπας, ο Ρόσι, ο Γκουιντέτι, ο κόουτς Μπερίσο είναι καλός προπονητής. Εχει πολλούς καλούς παίκτες και τη σεβόμαστε, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε να είμαστε ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Πρέπει πάνω απ’ όλα να έχουμε συνοχή ως ομάδα, να είμαστε συμπαγείς και ταυτόχρονα επιθετικοί. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσουμε να έχουμε επιθετικότητα».

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει παίκτες με εμπειρία, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα εμπιστευθεί κάποιον από τους Χουχούμη και Μαρινάκη για το αριστερό άκρο της άμυνας, διότι εδώ και μήνες δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι στα πόδια τους. Απόντος του τραυματία Χουλτ και του τιμωρημένου Γουακάσο, ίσως χρησιμοποιήσει στ’ αριστερά τον Λουντ, ίσως τον Κουλιμπαλί, με τον Ζέκα ή κάποιον άλλο να παίζει στην περίπτωση αυτή ως δεξιός μπακ μιας και ο Μέστο έχει μείνει στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Λέτο με τον τιμωρημένο Ιβανόφ. Ο προπονητής της Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο, άφησε εκτός τους Ορεγιάνα και Πλάνας στο πλαίσιο του ροτέισον και ειδικά στην άμυνα θα χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα. Στο πλευρό του Παναθηναϊκού αναμένονται περίπου 150 Ελληνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή