Εγκαινιάστηκε το 5ο κατάστημα της Leroy Merlin

Εγκαινιάστηκε το 5ο κατάστημα της Leroy Merlin

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του πέμπτου καταστήματος Leroy Merlin, στο Μαρούσι, παρουσία του κ. Κριστόφ Σαντεπί, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του κ. Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα μας, προμηθευτών της εταιρείας, καθώς και εργαζομένων της Leroy Merlin στην ελληνική αγορά.

Το νέο σπίτι της Leroy Merlin θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, διαθέτοντας 350 θέσεις πάρκινγκ. Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, κόστισε 30 εκατ. ευρώ, κατασκευάστηκε σε 220 ημέρες και επεκτείνεται σε χώρο που αγγίζει τα 9.000 τ.μ. Η Leroy Merlin έχει δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικούς κόσμους, αυτόν των projects (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.ά.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.ά.), αυτόν της διακόσμησης και του κήπου, στους οποίους εντάσσονται δεκατέσσερα διαφορετικά τμήματα.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, από το 2005 που έχει παρουσία στη χώρα μας η Leroy Merlin, έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 150 εκατ. ευρώ. Το 2015 οι πωλήσεις της εταιρείας στην Ελλάδα παρουσίασαν αύξηση 8,7% σε σύγκριση με το 2014, ενώ το 2016 οι εκτιμήσεις της διοίκησης μιλούν για διψήφιο ποσοστό αύξησης του κύκλου εργασιών. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 976 εργαζομένους με μέσον όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Η θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα είναι μέλος ενός δικτύου 588 καταστημάτων του γαλλικού ομίλου Adeο, που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY (Do It your self) «Φτιάξ’ το μόνος σου».

Ο όμιλος Adeo αριθμεί 89.000 εργαζομένους, 15 εταιρείες και 32 αυτόνομες επιχειρήσεις σε 12 χώρες. Το 2015 άγγιξε τα 300 εκατομμύρια πελάτες, καταγράφοντας 17,9 δισεκατομμύρια ευρώ μεικτό κύκλο εργασιών, ενώ έχει 3,6% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή