Νέα κακή εμφάνιση, οργή για το οφσάιντ

Νέα κακή εμφάνιση, οργή για το οφσάιντ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο διαφορετικές αιτίες οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε νέα απώλεια βαθμών και δεύτερη λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά η Βέροια υποχρέωσε τον Δικέφαλο να μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η λανθασμένη υπόδειξη του Φακούντο Περέιρα σε οφσάιντ, λίγο πριν ο Αργεντινός στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από τον επόπτη Χούσκογλου, ήταν ο βασικός λόγος της απώλειας δύο βαθμών.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της λίγο μετά το 0-0 στη Βέροια ζήτησε την παραίτηση του Κύρου Βασσάρα από τη θέση του επιδιαιτητή. Αυτό συνέβη χθες, ωστόσο η διοίκηση του ΠΑΟΚ, που κατηγόρησε τον Χούσκογλου για δόλο, στην ανακοίνωσή της αφήνει να εννοηθεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν ευσταθεί η καταγγελία πως Βασσάρας και Γκρούτσης άλλαξαν τον βοηθό μετά τον ορισμό και αντί του Δόση τοποθέτησαν τον Χούσκογλου που σφύριξε το οσφάιντ, ενώ ο Περέιρα καλυπτόταν σχεδόν δύο μέτρα!

Ο συγκεκριμένος επόπτης σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα γιατί βαθμολογήθηκε πολύ χαμηλά από τον Μιχάλη Καλαθενό, αλλά η ουσία είναι ότι το λάθος έγινε.

Η δεύτερη αιτία της απώλειας βαθμών είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, που παρουσιάστηκε και πάλι με απόδοση κάτω του μετρίου από την πλειονότητα των παικτών του. Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και υπογράμμισε μετά τον αγώνα: «Μπορούμε να ρίξουμε σε πολλά πράγματα ευθύνες, αλλά οι μόνοι υπαίτιοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, που δεν αξιοποιήσαμε τις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούσαμε. Εμείς που δεν είχαμε αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να είχαμε δείξει το κάτι παραπάνω για να πούμε ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο μέλλον» και πρόσθεσε: «Για μένα έφταιξε το ότι δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε στο μυαλό μας το να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, ειδικά στο β΄ ημίχρονο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα και όχι με τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι».

Ο Βλάνταν Ιβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει αύριο πίσω για προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το φιλικό με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι το προσεχές Σάββατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή