Τραμπ: «Τα ΜΜΕ θέλουν να με διώξουν αλλά εγώ δεν παραιτούμαι»

Τραμπ: «Τα ΜΜΕ θέλουν να με διώξουν αλλά εγώ δεν παραιτούμαι»

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν τη δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ των υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ, και στον απόηχο της αποκάλυψης των συνομιλιών του Τραμπ κατά τις οποίες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων έκανε σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες, ο μεγιστάνας δηλώνει ηχηρό παρών και προειδοποιεί πως δεν παραιτείται από τον αγώνα.

Με την καμπάνια του σε σοβαρή κρίση, και έχοντας χάσει την υποστήριξη δεκάδων μελών του κόμματός του αλλά και της οικογένειάς του, ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει ακάθεκτος στον αγώνα για την προεδρία των ΗΠΑ.

«Τα ΜΜΕ και το πολιτικό καθεστως θέλει να με βγάλει από τον αγώνα με κάθε τρόπο. Δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθώ από τον αγώνα, δεν θα απογοητεύσω ποτέ τους υποστηρικτές μου!» ανέφερε ο Τραμπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Τραμπ αναμένεται να απολογηθεί για τα άκρως προσβλητικά σχόλιά του για τις γυναίκες στο αποψινό debate, με την Χίλαρι να μην έχει τοποθετηθεί ακόμα δημοσίως για το επίμαχο βίντεο, πράγμα που αναμένεται να κάνει απόψε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας.

Ο Τραμπ θα έχει -για άλλη μια φορά- όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του, καθώς πρέπει να απολογηθεί για το συμβάν, να απαντήσει στις επιθέσεις της Χίλαρι, και παράλληλα να προσπαθήσει να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματός του που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι έπαψαν να τον υποστηρίζουν.A

Σε δημοσκόπηση για το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η Κλίντον είχε ήδη σαφές προβάδισμα 5 μονάδων την Παρασκευή, πριν την αποκάλυψη του επίμαχου βίντεο.

Ακόμα και ο αντιπρόεδρός του, Μάικ Πένς, εξέδωσε μία απολογητική δήλωση, αναφέροντας: «Προσευχόμαστε για την οικογένειά του και ανυπομονούμε για το αποψινό debate ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσει τι πραγματικά είχε στο μυαλό του και πως νιώθει».

Πολλοί θεωρούν ότι αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα στην εκστρατεία Τραμπ, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι ο μεγιστάνας θα βρει τρόπο να επανακάμψει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αποψινό debate θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή