«Πυρηνικά» Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ

«Πυρηνικά» Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά μέτωπον επίθεση εξαπέλυσε ο αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ. Σε βίντεο που μοιράστηκε με τα εκατομμύρια των θαυμαστών του αποτυπώνει τις σκέψεις του αποδίδοντας πολλά… κοσμητικά επίθετα στον Τραμπ και λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι «ντροπή για τη χώρα».

«Είναι τόσο προφανώς ηλίθιος. Είναι αλήτης. Είναι σκύλος. Είναι γουρούνι. Είναι ένας απατεώνας, ένας δεξιοτέχνης στις μπούρδες, ένας γελοίος που δεν ξέρει για τι μιλάει, δεν μελετάει, δεν τον νοιάζει τίποτα. Νομίζει ότι εμπαίζει την κοινωνία, δεν πληρώνει φόρους. Είναι ένας βλάκας. Καλά τα είπε ο Κόλιν Πάουελ: είναι μία εθνική καταστροφή, μία ντροπή για αυτή τη χώρα», λέει ο χολιγουντιανός σταρ, φανερά εξοργισμένος.

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζεται να λέει: «Με εξοργίζει που αυτή η χώρα έχει καταλήξει σε τέτοιο σημείο, ώστε αυτός ο ηλίθιος, ο βλάκας, να έχει φτάσει ως εδώ. Αυτόν θέλουμε για προέδρο; Δεν νομίζω. Αυτό που με απασχολεί είναι η κατεύθυνση αυτής της χώρας, και αυτό που με φοβίζει πάρα πάρα πολύ είναι ότι με κάποιον σαν τον Τραμπ, θα πάρουμε σίγουρα τη λάθος κατεύθυνση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή