Δεν τους προλαβαίνουμε!

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρώτα η μεγάλη δωρεά του Κώστα Λούλη (της οικογένειας των μυλωνάδων) και της συζύγου του Ολγας Μάνου (25 στρέμματα και το ίδιο τους το σπίτι στον Βόλο, που βρίσκεται μέσα στα 25 αυτά στρέμματα, μαζί με το σπίτι και τα θερμοκήπια του αγροκτήματος και τα οικόσιτα ζώα.) Ενα μάννα εξ ουρανού για τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, που φροντίζει από το 1998 εγκαταλελειμμένα παιδιά. Στέγη εξασφαλισμένη και εν μέρει και τροφή.

Επειτα η λειτουργία της πρώτης σχολής αρτοποιίας των Μύλων Λούλη, με σεμινάρια για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που ξεκινά στον μύλο τους στο Κερατσίνι (μέχρι σήμερα, μόνο σε διάφορα ΙΕΚ μπορούσε κανείς να μάθει την τέχνη του φούρναρη).

Προσφάτως λάβαμε και το βιβλίο εταιρικής ευθύνης της εταιρείας, που τιτλοφορείται «Μαζί σπέρνουμε το μέλλον». Εκεί συμπεριλαμβάνεται ολόκληρη η λειτουργία της εταιρείας, από τη φροντίδα για το περιβάλλον και τους εργαζομένους μέχρι τη συμβολαιακή γεωργία και την κοινωνική προσφορά. Δεν είναι δυνατόν να αναφέρει κανείς εξαντλητικά τα στοιχεία της έκθεσης. Θα τονίσω μόνο ότι η κοινωνική προσφορά της εταιρείας είναι παραδειγματική.​

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή