Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου θα καταθέσει η Ν.Δ.

Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου θα καταθέσει η Ν.Δ.

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του ΣτΕ, όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του Άτυπου Συντονιστικού Οργάνου Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πορεία της χώρας, τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα καθώς και θέματα πολιτικής επικαιρότητας.

Η εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι «η πορεία της οικονομίας είναι εξαιρετικά ανησυχητική και ότι τα δεδομένα της αγοράς και της κοινωνίας δείχνουν επιδείνωση του οικονομικού κλίματος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα Ασφαλιστικά Ταμεία που καταρρέουν, τη ΔΕΗ και τις Αστικές Συγκοινωνίες που βρίσκονται μπροστά σε τραγική κατάσταση». Ταυτόχρονα, όπως επισημάνθηκε, «υποχωρεί διαρκώς το διαθέσιμο εισόδημα των εργαζομένων και της μέσης ελληνικής οικογένειας, την ώρα που η απογοήτευση και η απαισιοδοξία των πολιτών διαρκώς αυξάνονται».

Παράλληλα, το Άτυπο Συντονιστικό Όργανο Κοινοβουλευτικού Έργου της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «είναι κοινή άποψη πως η κυβέρνηση είναι σε πολύ δύσκολη θέση σε όλους τους τομείς: οικονομία, προσφυγικό, εθνικά θέματα. Δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση και αναλώνεται σε τακτικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα ενώ είναι απομονωμένη από την μεγάλη πλειονότητα των πολιτών και με σοβαρές ρωγμές στο εσωτερικό της».

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι μαζί με τη δυναμική και τεκμηριωμένη κριτική προς την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία καταθέτει τις δικές της θετικές προτάσεις δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, καθώς αναδεικνύεται ως η μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επιταχύνεται η περαιτέρω επεξεργασία των συγκεκριμένων προτάσεων της παράταξης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή