ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Greek Exports Awards 2016

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

Στον «αέρα» βρίσκεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή υποψηφιότητας στα φετινά βραβεία του θεσμού «Greek Exports Awards 2016», που συν-διοργανώνουν για 5η χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ), του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media επιβραβεύοντας τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Τα φετινά «Greek Exports Awards 2016» προσκαλούν τις «πρωταγωνίστριες» επιχειρήσεις που διαθέτουν ισχυρό όραμα και επιχειρηματικές πρακτικές πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, να καταθέσουν υποψηφιότητα μέχρι την 9η Νοεμβρίου στο http://exports.ethosawards.eu, επιλέγοντας μεταξύ των 19 συνολικά βραβείων στις 4 διαφορετικές κατηγορίες που αντιστοιχεί στο έργο και τις δραστηριότητες τους.

 Τα βραβεία θα ψηφίσει και θα αναδείξει πολυμελής επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα εξαγωγών, καθώς και εκπροσώπους των φορέων σχετικών με τις εξαγωγές.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ως GOLD χορηγός των βραβείων, θα παρέχει ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης στις εταιρίες οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή στα «Greek Exports Awards 2016».

Εξέχουσα καινοτομία της φετινής διοργάνωσης αποτελεί η πρόκληση που δίνεται στον μεγάλο νικητή της βραδιάς, να συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκής εμβέλειας forum που διεξάγει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Εισαγωγέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το 2017 στη Γερμανία.

Ο θεσμός των «Greek Exports Awards 2016», διανύοντας την 5η ετήσια διοργάνωση, συμβάλει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό της εξαγωγικής βάσης, αναδεικνύοντας τα «φωτεινά» παραδείγματα του επιχειρείν, μέσα από τις εξής κατηγορίες: 

A: SPECIAL EXPORTS AWARDS

1ο: Top Greek Export Company 2016

2ο: Τop Innovation in Export

3ο: Top Export Manager of the year

4ο: Honorary Export Distinction


Β: TOP EXPORT COMPANIES

B1. Top Industrial Export Company

B2. Top Services Export Company

B3. Top Manufacturing Export Company

B4. Top Trading Export Company

B5. Top Newly Established Export Company


C: TOP EXPORT BRANDS

C1. Top Branded Export Product

C2. Top Branded Export Service

C3. Top Export Company Brand

C4. Top Export Packaging


D: TOP EXPORT ASSISTANCE COMPANIES

D1. Top Export Assistance Application/IT system

D2. Top Export Assistance Maritime Services

D3. Top Export International Logistics & Transportation

D4. Top Export Banking Partner

D5. Top Export Insurance Partner

D6. Top Export Consultant

Η διοργάνωση θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής στις 25 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Για περισσότερες πληροφορίες, και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το: http://exports.ethosawards.eu

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ