Εξαγορά της Eurobank Business Services από PwC Business Solutions

Εξαγορά της Eurobank Business Services από PwC Business Solutions

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της Eurobank Business Services στην PwC Business Solutions A.E. προβλέπει η προκαταρκτική σύμβαση που υπέγραψαν τα δύο μέρη. Η Eurobank Business Services είναι θυγατρική του ομίλου Eurobank και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης στον κλάδο διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού περιλαμβανόμενης της έκδοσης μισθοδοσίας.

Η πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου στρατηγικής αναδιοργάνωσης της τράπεζας, και όπως δήλωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Θεόδωρος Καλαντώνης, «με την ενσωμάτωσή της στο δίκτυο της PwC, η Business Services, που είναι μια υγιής και καταξιωμένη εταιρεία στην αγορά, διασφαλίζει την πορεία της στο μέλλον, εγγυάται τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της και την ομαλότητα στο εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων της». Με τη συγκεκριμένη συμφωνία, η PwC Ελλάδας εμπλουτίζει την ομάδα συμβουλευτικών υπηρεσιών της και εδραιώνει την ηγετική θέση της στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού (People & Organisation Consulting) και ειδικότερα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας και διαχείρισης μη χρηματικών παροχών. Ο επικεφαλής του συμβουλευτικού τμήματος της PwC Ελλάδας, Κυριάκος Ανδρέου, δήλωσε ότι «η εξαγορά είναι μέρος της στρατηγικής μας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Η ομάδα People and Organisation Consulting συγκεντρώνει πλέον τη δυναμική περίπου 100 ανθρώπων με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας, που καλύπτουν όλο το φάσμα αναγκών ενός οργανισμού, από τον σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι και την υλοποίηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή