Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την διακυβέρνηση της χώρας»

Μητσοτάκης: «Είμαστε έτοιμοι για την διακυβέρνηση της χώρας»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αίτημα των εκλογών επανέλαβε από το βήμα της Ευρωαραβικής Συνόδου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα, αποφασισμένη και αποτελεσματική κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις σε όλα τα μέτωπα».

Ο κ. Μητσοτάκης εστίασε στο γεγονός ότι η χώρα χρειάζεται ένα φιλικό περιβάλλον προς τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις, ενώ επανέλαβε το ότι είναι αναγκαία μία συμφωνία αλήθειας μεταξύ της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος, ώστε να επιστρέψει η κανονικότητα στη χώρα.

Όσον αφορά τα πεπραγμένα της κυβέρνησης έκανε λόγο για «αδικαιολόγητες καθυστερήσεις» και για «λάθος μείγμα πολιτικής» λέγοντας ξανά ότι το τρίτο μνημόνιο ήταν αχρείαστο και το έφερε η κυβέρνηση που βύθισε την χώρα «αναίτια σε έναν νέο κύκλο ύφεσης, η ανάκαμψη του 2014 διεκόπη βίαια».

Ο πρόεδρος τη αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ακόμα την πεποίθηση του πως η κυβέρνηση δεν έχει πολύ μέλλον και εκτίμησε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση η Ν.Δ για την οποία «είμαστε έτοιμοι» κάνοντας «την Ελλάδα να δουλεύει ξανά».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή