ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Aστεία, καφενειακή συνωμοσιολογία τα περί ταύτισης Τσίπρα - Καραμανλή»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση περιείχε το απόγευμα της Παρασκευής η ομιλία του Κώστα Καραμανλή, βουλευτή Σερρών, στην τοπική οργάνωση της Ν.Δ στα Βριλήσσια.

Ο 42χρονος βουλευτής επέλεξε να μιλήσει για τους λεγόμενους «καραμανλικούς» σε ένα χρονικό σημείο όπου επανήλθαν στην επικαιρότητα σενάρια και θεωρίες, μετά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ, όπου πολλοί τον χαρακτήρισαν «καραμανλικό», προεξάρχοντος του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μιλούσε πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, της μετριοπάθειας και της εθνικής ευθύνης. Πολλοί σήμερα τον επικαλούνται στα λόγια, για να αποκρύψουν το δικό τους λαϊκισμό και τη ζημιά που προκάλεσαν και προκαλούν στον τόπο» ανέφερε ο νεότερος Κώστας Καραμανλής.

Παράλληλα χαρακτήρισε την ταύτιση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κώστα Καραμανλή ως «μια αστεία συζήτηση, που ξεκίνησε από καφενειακή συνωμοσιολογία και κάποιοι έφτασαν να τη συζητάνε σχεδόν στα σοβαρά, για δικούς τους λόγους».

Ο κ. Καραμανλής κατέληξε λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει. Και μπορεί να ξεχωρίσει ποιος πιστεύει στις αξίες του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ποιος απλώς πουλάει καραμανλισμό».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ