Παραιτήθηκε ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

Παραιτήθηκε ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του υπέβαλλε, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργός, ο Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε), Γιάννης Σούκος, λίγες μόλις ώρες μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας και την άναληψη των καθηκόντων από την κα Εφη Αχτσιόγλου.

Ο κ. Σούκος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «με τις νέες διαμορφούμενες από το υπουργείο Εργασίας εκτιμώ, έχοντας πλήρη αυτογνωσία, ότι ο δικός μου χρόνος έχει πλέον τελειώσει. Οι κύκλοι πρέπει πάντα να ανοίγουν και να κλείνουν στο σωστό χρόνο».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, η νέα υπουργός κα Αχτσιόγλου, υπογράμμισε ότι «η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας είναι το μεγάλο στοίχημα», θέτοντας ως προτεραιότητα την «ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών και η ενίσχυση του ρόλου της Επιθεώρησης Εργασίας για να επιβληθεί η νομιμότητα».

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σούκου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή