Γκάφες και εκπλήξεις στον κόσμο του ΝΒΑ

Γκάφες και εκπλήξεις στον κόσμο του ΝΒΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση διόρθωση ενός διαιτητικού λάθους, με τη βοήθεια του βίντεο, έγινε στο ημίχρονο του αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς με τους Πέλικανς στο ΝΒΑ και ενώ οι παίκτες είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια.

Το σκορ ήταν 51-48 και οι διαιτητές διαπίστωσαν στην ανάπαυλα ότι κακώς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν εκτέλεσε ελεύθερες βολές, έπειτα από φάουλ του Σόλομον Χιλ, καθώς η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είχε συμπληρώσει τα ομαδικά φάουλ.

Η διαιτητική «γκάφα» ήταν διπλή και διορθώθηκε με την επανάληψη των 18,9 τελευταίων δευτερολέπτων, λίγο πριν από την έναρξη της τρίτης περιόδου, καθώς εκτός από τις βολές του σταρ του Σακραμέντο, οι ρέφερι ακύρωσαν ένα καλάθι του Ιτουόν Μουρ που είχε σημειωθεί στα υπολειπόμενα δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε τελικά σε 53-46, με τον Κάζινς να ευστοχεί στις βολές του και τον Λάνγκστον Γκάλογουεϊ να αστοχεί σε τρίποντο. Οι Κινγκς επικράτησαν 102-94 των Πέλικανς, ενώ ο Κώστας Κουφός αγωνίστηκε για 23 λεπτά και είχε απολογισμό 6 πόντους, ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ, τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του. Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης με τους «βασιλιάδες».

Στο Κλίβελαντ έγινε η έκπληξη της αγωνιστικής, με τους Ατλάντα Χοκς να ρίχνουν στο… καναβάτσο τους πρωταθλητές Καβαλίερς (110-106). Ο Ντένις Σρέντερ βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά με 28 πόντους και έξι ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κεντ Μπέιζμορ με ακόμα 25 πόντους. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και εννέα ριμπάουντ, ενώ 29 πόντους σημείωσε ο Κάιρι Ερβινγκ.

• Τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ θα ήθελε για… γονείς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «Fox».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή