ΘΕΑΤΡΟ

«Ο θησαυρός του μακαρίτη» στο Θέατρο ACS Athens στο Χαλάνδρι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ξένη δημοσίευση

«Ο θησαυρός του μακαρίτη», η κωμωδία που θα παρουσιάσει η «Θεατροπαρέα» φέτος εμπνεύστηκε από την ελληνική κωμική ταινία του 1959, παραγωγής Φίνος Φιλμ, σε σενάριο των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη. Η ταινία διασκευάστηκε ελεύθερα και προέκυψε μια ανατρεπτική, σχεδόν σουρεαλιστική κωμωδία που στηλιτεύει την ανθρώπινη απληστία, γεμάτη τραγούδια και πρωτότυπη μουσική.

 Παίζουν και τραγουδούν μέλη και φίλοι της ομάδας:

Αντώνης Βουράκης, Νινέττα Βαφειά, Νικος Βερνικος,Τάκης Κανελλόπουλος, Νίκος Φραγκίστας, Νινέτα Κασκαρέλη, Χρίστος Αργυρόπουλος, Τίμος Τζάννες, Βίκυ Ορλάνδου, Νένα Παναγάκου, Νίκος Μπιλίρης, Ιλεάνα Καραμπέλλου-Φράγκου, Λίμπυ Ηλιοπούλου, Νίκος Βερνίκος, Πέτρος Πολίτης, Στέργιος Θεωδορόπουλος, Μαριβή Σιαμπλή, Νανά Αρβανιτάκη, Κατερίνα Χούπη, Μαρία Σερφάν, Δημήτρης Καλύβας, Γιώργος Αλεξανδράτος.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου

Διασκευή - Στίχοι: Νινέτα Κασκαρέλη

Πρωτότυπη Μουσική σύνθεση - Ενορχήστρωση: Θάνος Γεωργουλάς

Κινησιολογική επιμέλεια: Υβόννη Μανταφούνη

Βοηθός σκηνοθέτη Νίκη Σβώλου

Συντονισμός σκηνής Σοφία Οικονομοπούλου

Παραγωγή: Ομάδα Θεάτρου 08

Το κόστος των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από όλους τους συμμετέχοντες.

9 – 13 Νοεμβρίου 2016

Ομάδα Θέατρου 08 – «ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑ» Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία

Η «Ομάδα Θεάτρου 08», γνωστή στο κοινό της σαν «Θεατροπαρέα», είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που συστάθηκε το 2009 και της οποίας βασικός σκοπός είναι η έμπρακτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η ενίσχυση ευπαθών ομάδων.

Δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα ανθρώπων (επιστήμονες, επιχειρηματίες, κλπ.) που εμπνέονται από τις ανθρώπινες αξίες. Η κοινή τους αγάπη για το θέατρο και η επιθυμία τους να βοηθήσουν τους ασθενέστερους τους οδηγεί να οργανώνουν ετήσιες θεατρικές παραστάσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Η εταιρεία έχει στο ενεργητικό της οκτώ θεατρικές παραγωγές, τα έσοδα των οποίων έχουν διατεθεί σε κοινωφελείς σκοπούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η Θεατροπαρέα βασίζεται ουσιαστικά στην εθελοντική προσφορά, πρεσβεύοντας ότι η συνεργασία κάνει τα όνειρα πραγματικότητα. Έχει πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές συνεργάτες, οι οποίοι αγκαλιάζουν θερμά την προσπάθεια και το έργο της.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑΣ

Από τις εισπράξεις των εισιτηρίων και σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη υποστήριξη χορηγών έχει διαθέσει 160.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προσκαλεί σταθερά στις παραστάσεις της συνανθρώπους με σωματικές ιδιαιτερότητες και προσφέρει δωρεάν είσοδο στους οικονομικά ασθενείς.

Θέατρο ACS Athens
129 Αγίας Παρασκευής & Καζαντζάκη – Χαλάνδρι

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τις κυρίες :

Ν. Παναγάκου - nenapanag@gmail.com –τηλ.  +30 6977 662801

Α. Κασκαρελη - athkask@gmail.com – τηλ.    +30  6974 337777

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ