Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε ιδιαιτέρως κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται από ιατρικές πηγές η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Θάνου Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εικόνα σήψης και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας υπό μηχανική υποστήριξη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η λοίμωξη την οποία υπέστη μετά από χειρουργείο στο γόνατο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο. 

Από το Ιατρικό Κέντρο εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι ο κ. Πλεύρης εισήχθη στο νοσοκομείο με εικόνα σήψης, παραμένει διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση σημειώνεται: 

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

Από τη θεραπευτική ομάδα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσω twitter ευχήθηκε περαστικά στο Θάνο Πλεύρη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή